EG OSEBNI TRENER

Erni Gregorčič- ISSA certificiran osebni trener

 Sem certificiran osebni trener pri International Sports Sciences Association kot Certified Fitness Trainer (ISSA certificiran osebni trener).

 Ta certifikat je mednarodno priznan, je najbolj prestižen na področju fitnesa in pomeni visoko kvalificiranost za delo z vsakim , ki se želi izboljšati na področju fitnesa.V raznih fitnes centrih delam že od leta 1998. V svoji karieri sem uspešno delal že z mnogo različnimi strankami in jim pomagal doseči željene cilje. Imam bogate izkušnje s praktično vsemi oblikami vadbe (izgubljanje maščob, pridobivanje moči, pridobivanje mišične mase, postrehabilitacija, preventivna vadba, kondicijsko treniranje).

 Poleg tega imam še številne druge certifikate s področja fitnesa, prehrane, športnega treniranja, fiziologije, anatomije, in biomehanike. Naj jih naštejem nekaj:

- Human kinetics Exercise Physiology

- Human kinetics Exercise Anatomy

- Human kinetics Advanced Strength Training

- Human kinetics Advanced Exercise Nutrition

- NESTA Biomechanics specialist

- FZS vaditelj fitnesa...

 Sam se tekmovalno ukvarjam z triatlonom moči (powerlifting). Od leta 2010 sem v tem športu osvojil 5 naslovov svetovnega prvaka v disciplini powerlifting in 4 naslove svetovnega dprvaka v disciplini potisk s prsi (bench press). Iz evropskih prvenstev pa imam 4 naslove evropskega prvaka v powerliftingu in 6 naslovov evropskega prvaka v disciplini bench press. V teh disciplinah sem tudi večratni državi prvak in držim več državnih  in nekaj svetovnih rekordov. V posezoni se rekreativno ukvarjam tudi s tekom in kolesarstvom, ter se udeležujem tekaških in kolesarskih maratonov in polmaratonov.

 

  Kot osebni trener vam lahko tudi napišem program vadbe in prehrane glede na vaše cilje. Tako lahko do željenih ciljev pridete po najkrajši in najboljši poti. Kot osebni trener delam v Ljubljani. Vabim vas, da nas pokličete in se skupaj pogovorimo o vaših željah in ciljih.

 

 

 

 

 

 

  Certifikat o usposobljenosti, ki dokazuje, da sem uspešno opravil izpit za osebnega trenerja, ter da imam  ustrezno znanje, ki zadovoljuje vsem mednarodnim profesionalnim standardom za opravljanje dela osebni trener.

 Vsak pravi osebni trener mora imeti certifikat o usposobljenosti in veljavno licenco za opravljanje tega dela.

 Le certificiran trener je kompetenten in kvalificiran za delo s posamezniki in jim lahko nudi najboljše znanje in najnovejše informacije s področja fitnesa.

 Zaupajte svoje telo strokovnjakom